Завантаження ...
banner
banner

Новий заклад: розважальний центр "КУРАЖ"

1 березня за адресою вулиця Шевченка, 109/1 на зупинці "Сільмаш" відкрився розважальний центр "Кураж" в якому можна зіграти у настільний теніс та футбол, аерохокей, більярд та дартс. Ми відвідали новий заклад та поспілкувалися з одним із його засновників.

1 березня за адресою вулиця Шевченка, 109/1 на зупинці "Сільмаш" відкрився розважальний центр "Кураж" в якому можна зіграти у настільний теніс та футбол, аерохокей, більярд та дартс. Ми відвідали новий заклад та поспілкувалися з одним із його засновників. 

Як виникла ідея відкрити розважальний центр під час кризи і війни?

У мене велика сім'я і кожного разу, коли ми виходимо відпочивати гостро постає питання куди піти і чим зайнятися. У Ніжині, окрім барів та кафе насправді нікуди піти. Звичайно час від часу приїжджають різноманітні циркові колективи та з'являються нові вистави у театрі, але більшість ніжинців зі мною погодяться, що цьjго мало.
 
Тому ми вирішили зробити те чого ще немає в Ніжині та чого дуже не вистачає. А криза та війна, це не привід відмовляти собі у відпочинку. До того ж  у по-справжньому спортивному та розвиваючому.

Скільки людей працювало над створенням нового закладу?

Ми взяли в оренду приміщення в поганому стані і нам довелося цілий місяць проводити його у належний стан. Багато коштів у нас не було тому все робили своїми руками і всією родиною. У мене 2 брата і ще пару хороших друзів, які допомагали нам привести у належний стан приміщення і відкрити “КУРАЖ”.

Як формувалися ціни за час гри у вашому розважальному центрі?


Ціни ми формували методом порівняння цін в інших, схожих закладах і спортивних клубах. Їздив у Чернігів та Київ. Дивився, як у них організовані розважальні центри намагався взяти кращий досвід і використати його у нашому.
 
На мою думку і на думку наших відвідувачів,  як зараз прийнято говорити, ціни у нас антикризові. Хоча все скрізь дорожчає і з урахуванням оренди нам потрібно ставити великі ціни , ми не зважаючи на це, зробили їх вигідними для наших відвідувачів.  25 грн. за годину гри у настільний теніс для двох осіб, а особливо на компанію,  я думаю, це копійки. Банально поїсти піцу коштує, як мінімум 80 грн. або випити 2 келихи пива - більше 20 грн. А у нас відпочинок і спорт і все це всього за 25 грн.
 
Що пропонує заклад для своїх відвідувачів?
Ми намагалися щоб у нашому розважальному центрі було якомога більше різноманітних розваг. При тому ми не хотіли повторюватися з вже існуючими місцями відпочинку.



У нас 3 столи для настільного тенісу, дартс, американський 9 фунтовий і російський 6 фунтовий більярд, аерохокей.  Також у нас можна купити різноманітну  смакоту і безалкогольні напої.

Які перші результати роботи? 

Поки результатів небагато, адже  ми ж тільки відкрилися 1 березня. Потроху налаштовуємо всі робочі моменти, шукаємо нових клієнтів і думаємо, як стати популярним і відомим місцем відпочинку у Ніжині адже хоч у нас все дуже класно і ми перші у Ніжині, поки відвідувачів у нас не багато і це трішки засмучує.
 
Але мені дуже подобається, що до нас ходить не тільки молодь, а й представники старшого покоління яким вже більше ніж за 60 років
 
Також приходять молоді батьки з дітками в колясках і це дуже приємно,  не тільки тому що вони знайшли те місце в якому можна відпочити, а й тому, що саме за допомогою нашого закладу малеча зможе долучитися до спорту.
 
Найбільше за час нашої роботи запам'яталося відкриття, особливо, коли до нас у гості прийшла вся дитяча футбольна команда з міста Бориспіль, яка брала участь у дитячому футбольному чемпіонаті.  І я думаю це гарний показник. 




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: