Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі завершили роботу табори відпочинку

Табори відпочинку, що працювали на базі закладів загальної середньої освіти, вже завершили свою роботу. Таких було 16, а відпочило 605 дітей. Відпочинок школярів був насичений різними заходами, розвагами та подорожами, чимало

відпочинок, табір, розваги

Табори відпочинку, що працювали на базі закладів загальної середньої освіти, вже завершили свою роботу. Таких було 16, а відпочило 605 дітей. Відпочинок школярів був насичений різними заходами, розвагами та подорожами, чимало таборів мали певні напрямки роботи.

Так, уже багато років на території Перемозького НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. діє літня екологічна школа, мета якої – формування екологічної свідомості. 
Цього року на базі літньої екологічної школи діяло дві групи – молодша (1-4 класи) та середня (5-8 класи). Для кожної із них були підібрані свої теми та досліди. 

На базі Кукшинської ЗОШ І-ІІІ ступенів працювала математична школа «Жива математика». Мета її роботи - активізувати зацікавленість школярів до вивчення математики.

Під час відпочинкової кампанії 2019 року для дітей закладів освіти були організовані цікаві екскурсії в межах району (39 поїздок), області (13 поїздок) та за межі області (4 поїздки). Учні відвідали музеї Києва, Чернігова. Із задоволенням школярі спостерігали за тваринами у Менському зоопарку, слухали історію національного історико-культурного заповідника «Качанівка» та парку-пам`ятки садово-паркового мистецтва «Тростянець», відчули себе справжніми козаками та козачками на території резиденції гетьманів Лівобережної України в Батурині. Не менш захоплюючими виявилися поїздки і до міста Ніжина. Діти весело проводили час на атракціонах в парку імені Т.Г. Шевченка, відвідували вистави в театрі та переглядали кінострічки в кінотеатрі, освоювали навики пілотів на базі Спеціального авіаційного загону та вчилися гасити пожежі з рятувальниками Ніжинського МРВ УДСНС України в Чернігівській області.

За матеріалами Ніжинська районна державна адміністрація
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: