Завантаження ...
banner
banner

Відбувся ювілейний відкритий кубок Ніжина з волейболу

21-22 березня в спортивному залі МЦ «Спорт для всіх» по вул. Прилуцька 156 відбувся відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед чоловічих команд у я кому взяло участь 12 команд з трьох областей

21-22 березня в спортивному залі МЦ «Спорт для всіх» по вул. Прилуцька 156 відбувся відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед чоловічих команд у я кому взяло участь 12 команд з трьох областей, а саме ТЕМП м. Ніжин, НАТІ м. Ніжин, НДУ м. Ніжин, ТНТ м. Київ, ДПДГ Іванівка, м. Ромни, Гнидинцівський ГПВ, НМУ ім. О. Богомольця, Десна м. Чернігів, Чернігівспорт, Пляжники м. Чернігів, Іскра Яхнівка. 


У турнірі взяло участь близько 130 спортсменів із яких 3 Майстри Спорту України, один з яких Чемпіон України минулого року з пляжного волейболу Денін Олексій з команди «Пляжники» Чернігів.
Турнір видався дуже видовищним та непередбачуваним, адже в перший вже день фаворити турніру зазнали поразки, проте продовжили боротьбу у другий день.
 
Отже місця розприділилися наступним чином: 9-12 місця посіли Десна Чернігів, НДУ м. Ніжин, Іскра Яхнівка та Іванівка.
7-8 місце – Ромни та Гнидинцівський ГПЗ
5-6 місце – НАТІ м. Ніжин, ТНТ Київ
 
До фіналу вийшов "Чернгівспорт" та команда медичного університету ім. О. Богомольця, яка переграла місцевий ТЕМП в 5партії.
 
Матч за третє місце видався дуже напруженим, ніжинський "ТЕМП" програвавши 2:0 зміг переломити хід матчу та виграв у Чернігівських Пляжників на чолі з Майстром Спорту Деніним О. посівши третю сходинку турніру.
 
А у фіналі досвідчений Чернігівспорт переграв НМУ з рахунком 3:2 і став володарем кубку м. Ніжина з волейболу 2015р.
 
Всі призери та переможці були нагороджені відділом з питань фізичної культури та спорту, а також цінними подарунками від спонсорів магазину живих напоїв «Пан Бровар» та ПП «Бережной».

Фото зі змагань 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: