Завантаження ...
banner

Полякова у Ніжині – чи дозволить виконком?

Не секрет, що скоро Ніжин накриє хвилею шалених емоцій позитиву – 23 червня до нашого міста завітає Оля Полякова! Захід планується масштабний, з перекриттям площі, як робиться в Ніжині на великі свята. Навіть засідання виконкому, яке

захід, співачка, договір, виконком

Не секрет, що скоро Ніжин накриє хвилею шалених емоцій позитиву – 23 червня до нашого міста завітає Оля Полякова! Захід планується масштабний, з перекриттям площі, як робиться в Ніжині на великі свята. Навіть засідання виконкому, яке мало відбутися сьогодні, 20 червня, вже пройшло вчора, адже вищезгаданий захід неодмінно вимагає рішення виконкому, до того ж у триденний термін.

Мирне дійство, на яке чекають не лише ніжинці, а й жителі району, як з'ясувалося вчора, має чимало підводних каменів, або невирішених питань, тож засідання виконкому будувалося на намаганнях обох сторін врешті-решт порозумітися.

Справа в тому, що від представників організаторів свята до виконавчого комітетут надійшло аж три листи, де поверхово повідомляється про очікуваний захід. 
Про приїзд зірки оголосили в соцмережах, ігнорувавши дозвіл виконкому. Керівників Ніжина поставили перед фактом: 23 червня місто потрібно перекривати. За масштабністю захід планується як Покровський ярмарок. Дійство розраховане на 10 тисяч осіб! Перекритими будуть мінімум 7 вулиць.  Для цього потрібно долучити багато установ (це і роботи з перекриття доріг з використанням загороджувальних знаків, і послуги КП "ВУКГ", також треба задіяти поліцію, швидку, пожежників,  санітарне очищення, біотуалети), але договори не заключені з жодною службою

Члени виконкому були аж ніяк не проти того, щоб у Ніжині співала Полякова, але правила для всіх однакові. Враховуючи великий обсяг робіт, договори потрібно заключати на все. На запитання, хто компенсує витрати, представники запевнили, що це зроблять вони.
 
Було зазначено, що перекрити площу потрібно двічі: ще й в суботу, 22 червня, з 8 ранку. Причина: буде встановлюватися сцена, ширина якою – 20 метрів. Є де розгулятися! Повністю змонтована, вона закриє дві чверті проїжджої частини.

Після довгих обговорень, вирішили: дозволити перекрити площу 23 червня з 18.00 до 00.00 годин за умови укладення відповідальних договорів, забезпечення громадського порядку, санітарного очищення і т. д.; обмежити 22 червня частково рух по площі на час монтування сцени. Документи надати до 13.00 у п'ятницю.

До речі, агітаційних матеріалів на святі не буде – запевнили представники. Лише гарний настрій та посмішки. Побачимо?

Валентина Пильник   
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: