Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині на два сімейних лікарі стане більше

декларація, лікарі, педіатр, терапевт

Уже давно актуальним є питання про те, що молодих і кваліфікованих лікарів у Ніжині не вистачає. Приїжджих спеціалістів наше місто не може забезпечити житлом, а знімати – хіба вистачить лікарської зарплатні? Вчора, 19 червня, в ході засідання виконкому головний лікар Ніжинського центру надання первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко обмовилась про те, що з початку липня в Ніжині почнуть працювати двоє нових лікарів. Поспілкувавшись з Оксаною Андріївною, зясували, що ці лікарі – не нові, а добре відомі ніжинцям, просто з наступного місяця будуть працювати трохи по-іншому.

Гавриленко Галина Степанівна – знаємо її як педіатра в дитячій поліклініці – офіційно буде працювати педіатром у дорослій поліклініці; і Шевченко Лариса Іванівна (жінки пам'ятають її як терапевта, що консультувала вагітних) зовсім скоро – терапевт у дорослій поліклініці.

"З цими двома спеціалістами можна буде заключати декларації, – наголосила Оксана Андріївна, – дуже зручно для тих, хто цього ще не зробив. Зробити це зможуть не лише ніжинці, незалежно від їх проживання, а й жителі інших міст, скажімо, Чернігова чи Києва".


Валентина Пильник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: