Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція затримала зухвалого грабіжника

19 червня за підозрою у вчиненні грабежу затримано 33-річного місцевого жителя, який серед білого дня зухвало викрав чималу суму коштів на очах у травмованої ним же жінки-потерпілої

поліція, грабіжник

19 червня за підозрою у вчиненні грабежу затримано 33-річного місцевого жителя, який серед білого дня зухвало викрав чималу суму коштів на очах у травмованої ним же жінки-потерпілої.

Пообіді 19 червня до поліції надійшло повідомлення від 63-річної місцевої мешканки про те, що кілька хвилин тому її пограбували. За словами переляканої жінки чоловік вдарив її по голові, забрав ключі від сейфу та на її очах дістав звідти всі гроші. Після цього з місця злочину втік у невідомому напрямі. Жінці знадобилася допомога лікарів, з травмою голови її госпіталізовано до місцевої лікарні. На встановлення особи злочинця ж було орієнтовано весь особовий склад Ніжинської поліції. 

Оперативники мали прикмети чоловіка, за якими негайно розпочалися пошуки. Було переглянуто години відеозаписів із встановлених у місті камер відооспостереження. На одному із записів чоловіка схожого за прикметами було видно доволі чітко – це допомогло встановити особу нападника. Затримували чоловіка на вулиці. Нічого не підозрюючи по те, що його шукають, чоловік спокійно, протягом дня, «пропивав» викрадені гроші. Частину викраденого вилучено.

За підозрою у вчиненні тяжкого злочину чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Встановлено, що він має «яскраве» кримінальне минуле: був судимий за крадіжки з магазинів та дизертирство. Наразі перевіряється інформація про причетність підозрюваного до ряду інших злочинів, вчинених на території міста.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: