Завантаження ...
banner

На Чернігівщині ліквідовували наслідки буревію

23 червня Чернігівщиною пройшовся буревій. Внаслідок шквалів вітру в окремих районах області на проїжджу частину впали дерева. 23 червня дорожники кілька разів виїжджали ліквідовувати наслідки негоди

буревій, наслідки, дороги

23 червня Чернігівщиною пройшовся буревій. Внаслідок шквалів вітру в окремих районах області на проїжджу частину впали дерева. 23 червня дорожники кілька разів виїжджали ліквідовувати наслідки негоди.

Так, наприклад, близько 16-ї години дня у Козелецькому районі була перекрита проїзна частина дороги Т-25-13 Козелець - Козари - Носівка. За селом Ставиське в сторону села Козари упало кілька дерев.

Близько 18-ї надійшло повідомлення, що на проїжджу частину впало дерево на автомобільній дорозі Т-25-28 Козелець-Бобровиця біля села Петровське в сторону Бобровиці.

Також після 20-ї години надійшло повідомлення, що у Куликівському районі на 19-му кілометрі дороги Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин зафіксовано падіння дерев. Поривами вітру також були повалені дерева у Прилуцькому районі на 4-му кілометрі дороги Т-25-30 Прилуки - Варва - Срібне - Обухове.

Наразі дорожники вже прибрали наслідки буревію, безперешкодний рух автомобільного транспорту відновлено.

Шановні водії, нагадуємо, що Служба автомобільних доріг у Чернігівській області має гарячу лінію для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з дорожнім господарством. Є номер телефону стаціонарний - (0462)-66-18-93, а також мобільний - 095-271-43-74.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: