Завантаження ...
banner

П'яні батьки і троє маленьких дітей...

Сьогодні, 27 червня, на черговому засіданні виконавчого комітету начальник служби у справах дітей Наталія Рацин, під час розгляду рішення про негайне відібрання дітей, розповіла про ситуацію

діти, батьки, алкоголь

Сьогодні, 27 червня, на черговому засіданні виконавчого комітету начальник служби у справах дітей Наталія Рацин, під час розгляду рішення про негайне відібрання дітей, розповіла про ситуацію, яка трапилась в одній ніжинській сім'ї.

"Ми відібрали дітей у цих батьків 7 червня, оскільки, коли приїхали зовсім випадково, побачили, що мама була в стані сильного алкогольного сп'яніння. Коли приїхали служби і зробили тест на алкоголь, то в матері було 2,2 проміле. Найменшій дитині не було і місяця. Ми, звичайно, забрали дітей. 

Батьки ходили до нашої служби, просили, обіцяли, що виправляться. У них троє діток - найменшому зараз місяць, середньому - рік, а старшому - всього 3 роки. Служби провели відповідну роботу, допомогли навести вдома порядок. Батьки перестали вживати спиртне. 

На комісії з питань захисту прав дітей було прийнято рішення дати другий шанс батькам. Як би не було, а дітям краще в сім'ї з батьком і матір'ю.

Дітей віддали. Буквально через день до сім'ї поїхала медсестра до місячної дитини. Батьків знайшли знову п'яними. Негайно викликали служби. З боєм дітей відібрали. Батьки навіть каміння кидали в машину. 

Діти були брудні, в пляшечках дитячих було скисле молоко, яким дітей і годували.

За 22 роки своєї роботи ще не бачила такої зухвалості.

Сумніви були, чи забирати дітей з позбавленням батьківських прав, чи все ж дати шанс. Але дійшли висновку, що будемо відбирати з позбавленням батьківських прав.

3-річна дитина майже постійно жила у бабусі, тому її не поміщали до лікарні, а віддали бабусі з дідусем по маминій лінії. Будуть оформляти опіку над дітьми. Мама з дочкою не спілкується.

Цю справу будуть розглядати у судді", - розповіла Наталія Рацин.

Головне, що діти залишаться живими. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: