Завантаження ...
banner
banner

Гарячий хліб – тепер і у Велмарті

У супермаркеті "Велмарт" відкрилася власна пекарня, тепер тут можна придбати свіжий, гарячий хліб і випічку. Ми не могли оминути таку подію і взяли і інтерв'ю у працівників пекарні. Нашими співрозмовниками стали Тосхопаран Марина і Баліхіна Олена


У супермаркеті Велмарт тепер можна придбати свіжий гарячий хліб і випічку. Ми не могли оминути таку подію і взяли і інтерв’ю у працівників пекарні. 
 
Нашими співрозмовниками стали технолог хлібопекарського виробництва мережі супермаркетів «Велмарт» Тосхопаран Марина Борисівна і завідуюча хлібопекарського виробництва у ніжинському супермаркеті Баліхіна Олена Олександрівна. 

- Чому Ви вирішили відкрити пекарський цех саме в Ніжині, і саме зараз?
- Свіжа випічка є майже у кожному супермаркеті нашої мережі. Тепер прийшла черга і Ніжина. Ми проводили спеціальне дослідження, опитування покупців. Як виявилося дуже багато наших клієнтів хотіли б купувати свіжоспечений хліб. Тому і було вирішено відкрити пекарню.
 
- Де набирали працівників для своєї пекарні?
- Це все місцеві люди і всі професіонали. Такого принципу дотримується наша компанія. Ми їх тривалий час відбирали, всі проходили місячне стажування у пекарнях нашої мережі в інших містах. Тепер вони працюють у нас.
 
- Яка вартість вашого хліба у порівнянні з виробленим місцевими підприємствами?
- Важко сказати. Ми не намагалися створити конкуренцію місцевим виробникам. Наша продукція – це свіжоспечені вироби, які не є аналогами тим які виробляються в Ніжині. Крім того у нас душе широкий асортимент продукції.
 
- Що у Вас є унікального, такого, що не повторюється у інших виробників?
- Перш за все це кукурудзяні хліб та булочки, які є не лише поживними, але й корисними. Також це хліб з часником, булочки з арахісом, висівкові пампушки. Також ми виготовляємо без дріжджову чіабатту.
 
- Тут стоять також короваї, їх виготовляєте на замовлення?
- Так. Крім основного виробництва ми можемо виконувати і окремі замовлення клієнтів. Крім того у нас є відділ оптового продажу і ми можемо виготовляти свіжу випічку для оптових покупців.
 
































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: