Завантаження ...
banner
banner

Турнір податківців з міні-футболу пам’яті Миколи Петруха

Декілька днів тому у спортзалі Ніжинської загальноосвітньої школи №9 відбувся 14 традиційний футбольний турнір, першим організатором якого був Микола Іванович Петрух, який з 01.06.1990 року очолював державну податкову інспекцію у Ніжині.

Декілька днів тому  у спортзалі  Ніжинської загальноосвітньої школи №9 відбувся 14 традиційний футбольний турнір, першим організатором якого був Микола Іванович Петрух, який з 01.06.1990 року очолював державну податкову інспекцію у Ніжині.  Не зважаючи на те що у 2001 життя Миколи Івановича обірвалося, започатковані ним спортивні змагання між командами податківців проводяться по сьогоднішній день. Про це повідомляє Тетяна Кравчук, головний державний інспектор з питань інформаційно-комунікаційного супроводження.

 

Турнір розпочався з привітання голови Ніжинської ОДПІ Світлани Волкової всіх гравців та вболівальників. Серед учасників спортивних змагань вона відзначила ветеранів, які продовжують займатися спортом і залишаються прикладом для своїх молодих колег.  Світлана Миколаївна побажала всім гарного настрою, видовищних ігор та міцного здоров’я.
 
На цьогорічному турнірі були представлені 7 команди з Чернігова, Чернігівського району, Прилук, Бахмача, Ніжина. Перше місце виборола команда з Бахмача. Почесне друге місце зайняла команда Ніжинської ОДПІ.
 
Вміннями спортсменів-податківців захоплювалися всі глядачі, а найактивнішими серед них були жінки та діти, які не втомлювалися своїми оплесками підтримувати гравців.
 
"Такі турніри свідчать, що податківці не лише вправно збирають податки, а і займаються спортом, пропагуючи здоровий образ життя", - констатує Тетяна Кравчук

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: