Завантаження ...
banner
banner

"Дуракам закон не писан": бажаємо суперникам постійно прогресувати

Інтерв'ю з капітаном команди історико-юридичного факультету "Дуракам закон не писан" Сергієм Іванюком, яка 2 квітня виборола перемогу у міжфакультетських змаганнях КВН

2 квітня у Ніжинському державному університеті відбулося справжнє свято сміху - КВН між збірними командами факультетів навчального закладу. Як ми вже повідомляли раніше перемогу у змаганнях отримала команда історико-юридичного факультету "Дуракам закон не писан" розмову з капітаном якої, Сергієм Іванюком, ми  пропонуємо вам прочитати далі.

Істфак НДУ
"Дуракам закон не писан"


Які відчуття після перемоги?

Відчуття просто неперевершені, дуже задоволені, що добилися цієї перемоги, адже трудилися і вдень, і вночі. Хотілося б подякувати всім хто нас підтримував, викладачам, які з розумінням ставились, що можемо пропускати пари, ну і звичайно ж Семеновій Марині Валентинівнійй, за її підтримку, яку вона надає нам ще з першого курсу

Скільки часу пішло на підготовку?
Готуватися почали у кінці лютого - на початку березня, але самі розумієте, що самий пік роботи почався за тиждень до гри. Ішли о 8:00 в університет і репетирували, бувало що і до пізньої ночі. І знову ж таки рано прокидалися і все заново, втомлювались, але при цьому отримували величезне задоволення. Наприклад за день до гри сиділи до опівночі і переписували деякі мініатюри, що в принципі і зіграло велику роль.

Що не вдалося реалізувати на сцені?
Деякі сценки і жарти звичайно редактура не пропустила, але нічого страшного. Ну і ще раз підкачав мікрофон, а так все чудово.

На попередньому турнірі перемогу віддали суперникам. Не боялися, що і цього разу все може повторитися?
Не те щоб боялись, бо всі знають, як сумнівно ми все ж програли минулого разу, але то минуле і наша команда показала свою силу. Тим більш,  то був "Нумо першокурсник", де ми тільки готували молоде покоління, а це зовсім інший рівень.

Майже всі гравці на останньому курсі. Вже є гідна заміна для гравців команди?
На нашому факультеті багато талановитої молоді, уже зараз за нас грає першокурсниця Бузюн Альона, допомагали другокурсники, ну і наш Чечік (Сергій Чечітко) третій курс. Та і самим нам ще не відомо скільки гравців не піде на 5 курс або підуть на зачну форму навчання, то ж досить ймовірно, що багато можуть залишитися в команді ще на рік.

З таким рівнем гри,  не плануєте створити команду для всеукраїнських змагань?
Більшість грала на Всеукраїнському фестивалі "Кубок Гоголя" і на турнірі в Чернігові, але це було минулого року. Думаю уже з понеділка ми вирішимо це питання, будемо шукати кошти і звичайно ж чекатимемо підтримки від нашого університету.
 
Які будуть побажання суперникам?
Щоб постійно прогресували, так як це зробив факультет іноземних мов. У них був чудовий виступ.
 
Як святкували перемогу?
Ми і досі святкуємо (3.04). Жартую:-) Сходили командою на прогулянку по вечірньому Ніжину.
 
Яка ваша улюблена команда? На кого ви рівняєтесь?
Я б не сказав, що ми на когось рівняємось, так є команди які нам подобаються, але одного кумира у нас немає.

Хто вигадав назву команди?
У нас є Поліна Чебану, інтелегенція:-) вона дізналася, що єдиний твір Гоголя про Ніжин називався "Нечто о Нежине или Дуракам закон не писан". Вона запропонувала взяти другу частину назви і всі відразу погодились)
 
Охарактерезуй свою команду трьома словами?
Дуракам закон не писан:-)

Склад команди "
Дуракам закон не писан":
Бузюн Альона, 
Войтенко Євгенія, 
Гринь Павло, 
Іванюк Сергій, 
Квітковська Аліна, 
Науменко Аліна
Топтун Андрій, 
Чебану Поліна, 
Чечітко Сергій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: