Завантаження ...
banner
banner

Автобус Ніжин-Перебудова запустили заново

Тиждень тому з Ніжина до Перебудови почав ходити автобус. Більш ніж півроку доїхати з райцентру до села було нічим. Село Перебудова розташоване за 15 кілометрів від Ніжина. У справах, на роботу чи навчання звідси до Ніжина

автобус, Перебудова, Ніжин

Тиждень тому з Ніжина до Перебудови почав ходити автобус. Більш ніж півроку доїхати з райцентру до села було нічим.

Село Перебудова розташоване за 15 кілометрів від Ніжина. У справах, на роботу чи навчання звідси до Ніжина їздить чимало людей. Проте у листопаді 2018-го з цього маршруту пішов перевізник. Нарікав на нерентабельність та розбиту дорогу. Селяни зверталися в усі інстанції, адже без автобусного сполучення вкрай важко. Доводилося добиратися на таксі за двісті гривень, кооперуватися з односельцями, які мають власні авто, а деколи й пішки ходити.

Наприкінці червня на маршруті Ніжин - Перебудова все-таки визначили нового перевізника. До того ж вкрай погану дорогу до села відремонтували.

Селяни радіють громадському транспорту, але й переживають, аби перевізник не передумав, бо минулого разу автобус не поїздив і року.

З ніжинської автостанції автобус до Перебудови відправляється вранці о 06:00 та ввечері о 18:00. З касового пункту біля базару о 12:20.

Михайло Ломоносов, «Деснянка» №31 (766) від 1 серпня 2019, gorod.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: