Депутат Олександр Кодола засудив вчинок радикала Купрієнка

Обраний по 209 мажоритарному округу Олександр Кодола, оприлюднив свою позицію щодо суботнього вчинку депутата від Радикальної Партії Олега Купрієнка, який приїхав у Ніжин та дозволив проводити далі стихійну торгівлю

Обраний по 209 мажоритарному округу Олександр Кодола, оприлюднив свою позицію щодо суботнього вчинку депутата від Радикальної Партії Олега Купрієнка, який приїхав у Ніжин та дозволив проводити далі стихійну торгівлю

Депутат, обраний по 209 мажоритарному округу Олександр Кодола, оприлюднив свою позицію щодо суботнього вчинку депутата від Радикальної Партії Олега Купрієнка.

Олександр Кодола, на своїй сторінці Фейсбук, після тривалого і бурхливого обговорення ніжинськими активістами теми торгівлі на Московській і поведінки депутата-радикала Купрієнка, таки оприлюднив свою позицію.

По темі: Історія зі стихійним ринком на Московській продовжується: заява в міліцію і політичний десант
 
Олександр Михайлович повідомив, що конфлікт з незаконною торгівлею повинна вирішувати виключно міська влада а не депутати, тим більше в такий спосіб, як це робив депутат Купрієнко.
 
Щодо ситуації з незаконною торгівлею по вул. Московській. Питання є виключно в компетенції Ніжинської міської влади. Саме тому народні депутати не можуть втручатися в це питання, а тим більше так, як робив це мій колега. Всі громадяни України мають дотримуватися законів та Конституції України.
 
Також депутат поцікавився у міського голови Ніжина про шляхи вирішення проблеми. Анатолій Лінник повідомив про концепцію влади на двох друкованих листах. А Олександр Кодола додав, що вирішення проблеми бачить в пошуку компромісу. Звісно, якщо хтось має намір його шукати.
 
На моє депутатське звернення з цього приводу сьогодні отримав відповідь, де міська влада пропонує варіанти вирішення цієї проблеми. А саме через перенесення стихійної торгівлі з землі та тротуару до спеціально облаштованого торговельного майданчика. Вирішення цієї ситуації бачу тільки шляхом пошуку компромісу всіх сторін конфлікту, але в рамках чинного законодавства”.



Ігор Волосянкін для сайту "Уездные новости"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: