Завантаження ...
banner
banner

Чи буде на ніжинських вулицях піше патрулювання?

Як відомо, з 1 серпня у багатьох містах України військовослужбовці Національної гвардії вийшли на вулиці для охорони громадського порядку в складі самостійних піших патрулів. "Відповідне доручення про залучення сил та засобів Нацгвардії до самостійного патрулювання

патрулювання, громадський порядок, Ніжин

Як відомо, з 1 серпня у багатьох містах України військовослужбовці Національної гвардії вийшли на вулиці для охорони громадського порядку в складі самостійних піших патрулів. "Відповідне доручення про залучення сил та засобів Нацгвардії до самостійного патрулювання населених пунктів країни наприкінці липня 2019 року підписав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков", – повідомляє Svoboda.FM.

Зазначається, що до патрулювання буде залучено близько 2000 гвардійців, 100 автомобілів та 100 службових собак.

"Чи можлива в Ніжині дислокація такого підрозділу?", – запитав сьогодні, 5 серпня, в ході оперативної наради заступник міського голови І. Алєксєєнко представника Ніжинської поліції І. Музиченко. Долучився до обговорень міський голова А. Лінник: "У нашому місті не є рідкісними випадки вандалізму та інші порушення порядку в громадських місцях. Міська влада зацікавлена в тому, щоб громадський порядок в Ніжині охороняли піші патрулі". 

Інна Музиченко повідомила, що у Чернігові така робота уже розпочалась, а от щодо нашого міста... "Це і питання житла, і правового врегулювання, одним днем це не вирішується", – зазначила Інна Іванівна та пообіцяла донести дану пропозицію на розгляд керівника місцевої поліції.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: