Завантаження ...
banner

Батурин запрошує!

23 серпня об 19-00 в гетьманській столиці Батурині, на території палацово-паркового ансамблю гетьмана Кирила Розумовського, відбудеться благодійний концерт «Viva Батурин!». Організатор заходу

Батурин, благодійний концерт

23 серпня об 19-00 в гетьманській столиці Батурині, на території палацово-паркового ансамблю гетьмана Кирила Розумовського,  відбудеться  благодійний концерт «Viva Батурин!». Організатор заходу – Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» за підтримки мецената  Євгена Сура.

350 років тому Батурин засяяв на небосхилі української історії як Гетьманська резиденція. Звідси 53 роки на увесь світ лунала слава, політична й військова потуга козацької України.   

Батурин – це серце Гетьманщини! Батурин дає розуміння України, її величі та її трагедій, стверджує її здатність до відродження!

А ви були в Батурині? Маєте унікальну можливість відсвяткувати День Державного прапора України та 350 річний ювілей Гетьманської столиці разом з популярними українськими виконавцями – талановитими Тарасом Тополею та гуртом «Антитіла», драйвовими Юрієм Журавлем та  гуртом «ОT VINTA», ніжною Христиною Соловій, а також одним з кращих ведучих України Сергієм  Притулою!

Вхід на концерт вільний.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: