Завантаження ...
banner
banner

Відбувся відкритий кубок Ніжина з волейболу серед жінок

4-5 квітня в спортивному залі «Зірка» по вул. Прилуцька 156 відбувся вже традиційний відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед жіночих команд у якому взяло участь більше 130 учасниць із 12 команд

Волейбол Ніжин

4-5 квітня в спортивному залі «Зірка» по вул. Прилуцька 156 відбувся вже традиційний відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед жіночих команд у якому взяло участь більше 130 учасниць із 12 команд: ТЕМП" м. Ніжин, чемпіон Чернігівської області 2015 команда ДЮСШ м. Чернігів, Локомотив м. Конотоп, КДЮСШ м. Ніжин, збірна команда м. Прилук, "Технолог"  м. Чернігів, бронзовий чемпіон Чернігівської області команда Деснянка м. Чернгів («Буревісник»), НАТІ м. Ніжин, "Red Birds" м. Київ, Національний медичний університет ім. Богомольця м. Київ, команда Феєрія м. Бахмач, Mafia м. Київ.

Рівень турніру був дуже високий, адже у командах виступали всі призери чемпіонату області, гравці чемпіонату України та чемпіонату Фінляндії.
 
Турнір проходив у дуже теплій атмосфери і розпочався з урочистого параду відкриття, на який завітали привітати учасниць кубку юні чемпіонки України – естрадно-гімнастичний колектив «Ефект» на чолі з Ольгою Московською. Чарівні гімнастки виступили з феєричним номером зірвавши бурю оплесків.





У результаті змаганm, 5-6 місця вибороли команди м. Прилуки та команда "Mafia" м. Київ.
 
У першому півфіналі зустрілися НСК «ТЕМП» та чемпіон Чернігівської області 2015 команда ДЮСШ м. Чернігів, які в останній грі за титул чемпіона області, що відбулась місяць тому розігрували золото чемпіонату. Тоді ДЮСШ 3:1 переграли нашу команду, проте в цьому турнірі ТЕМП переграв без жодного шансу з рахунком 3:0 і вийшов до фіналу.

У другому півфіналі зустрілися чернігівські "Деснянка" та "Технолог". З рахунком 3:0 перемогла "Деснянка".

У грі за третє місце команда "Технолог" переграла 3:0 команду ДЮСШ і здобули бронзові нагороди.
 
Фінальна гра була дуже видовищна. Проте досвід чернігівчанок та різниця у класі кожного гравця відчувалась. Отже, ніжинський "ТЕМП" став другим, а команда "Деснянка" на чолі з тренером Ващенком І.М. виграла кубок міста з волейболу 2015р.

Темп Ніжин

Склад срібного переможця кубку НСК "ТЕМП": Гретчин Тетяна – капітан команди, Дейнега Марина, Ревенко Антоніна, Саєнко Наталка, Романчук Тетяна, Сушко Оксана та коваль Юлія.

Всі призери та переможці були нагороджені спортивними нагородами від начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Глушка П.В., а також подарунками від спонсора турніру магазину живих напоїв "Пан Бровар".
 
Кращими гравцями були визнані Бойко Оксана – "Деснянка", Дейнега Марина – НСК "ТЕМП" та Прокопенко Олена – "Технолог".   

Волейбол Ніжин

Волейбол Ніжин

Волейбол Ніжин

Волейбол Ніжин

Волейбол Ніжин

Волейбол Ніжин

Павло Глушко
Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: