Завантаження ...
banner

Будівництво світлодинамічного фонтану в сквері Лисянського майже завершено

12 серпня міський голова А. Лінник перевірив благоустрій Ніжина та проконтролював виконані роботи по реконструкції скверів. Разом з начальником УЖКГ та Б А. Кушніренко здійснили робочий візит до парку Незалежності, щоб перевірити

благоустрій, роботи, фонтан, асфальтне покриття

12 серпня міський голова А. Лінник перевірив благоустрій Ніжина та проконтролював виконані роботи по реконструкції скверів. Разом з начальником УЖКГ та Б  А. Кушніренко здійснили робочий візит до парку Незалежності, щоб перевірити стан виконання робіт по реконструкції парку та встановлення нового пам’ятного знаку «Борцям за Незалежність». Підрядником по виконанню робіт є  ДП «УкрСіверБуд». Відкриття пам’ятного знаку планується на День незалежності, 24 серпня.

Також перевірили стан виконання робіт по будівництву асфальтного покриття з водовідведенням та тротуарів на найпроблематичнішій ділянці дороги по вул. Незалежності.

Міський голова перевірив благоустрій та озеленення скверу Лисянського, де наразі виконуються роботи по будівництву пішохідного світлодинамічного фонтану. Будівництво виконують за рахунок використання залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, включаючи співфінансування з міського бюджету. Розташування фонтану з підведеними комунікаціями на пішохідній зоні в сквері Лисянського було запропоновано міською владою. Нині його будівництво практично на завершальному етапі.

А. Кушніренко запевнив, що всі роботи будуть виконані підрядниками до 24 серпня.
Під час огляду скверів, міський голова зазначив, що на центральній вулиці Гоголівській потрібно поступово замінювати старі каштани на нові, а також надав доручення керівникам УЖКГ та Б та КП «ВУКГ» відновити полусфери та встановити стовпці по периметру вул. Гоголя та біля скверу Гоголя для обмеження руху автомобільного транспорту.

По закінченню очільник міста оглянув стан оновленої громадської вбиральні, розташованої на вул. Яворського. Ще в минулому році були здійснені ремонтні роботи туалету. Працівники КП «ВУКГ» за кошти міського бюджету замінили кахель, сантехніку, кабінки, вікна, двері та зробили опалення. З 05 березня 2018 року громадська вбиральня працює з 8.00 до 18.00. Вартість послуги – 2 гривні.

Підвівши підсумки були надані протокольні доручення відповідним службам по забезпеченню благоустрою в місті. Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Джерело: Офіційний сайт Ніжинської міської ради


благоустрій, роботи, фонтан, асфальтне покриття

благоустрій, роботи, фонтан, асфальтне покриття

благоустрій, роботи, фонтан, асфальтне покриття

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: