Завантаження ...
banner
banner

Молодіжний центр запрошує до "Країни Гідності"

До Дня прапора та Дня Незалежності України 23 серпня о 16:00 Ніжинський міський молодіжний центр запрошує всіх бажаючих, незалежно від віку, статі, соціального статусу до участі в Навчальній грі з соціальних прав людини "Країна Гідності"

молодіжний центр, Країна Гідності

До Дня прапора та Дня Незалежності України 23 серпня  о 16:00 Ніжинський міський молодіжний центр запрошує всіх бажаючих, незалежно від віку, статі, соціального статусу до участі в Навчальній грі з соціальних прав людини "Країна Гідності". Модератор заходу - Анжела Тимченко, директорка Молодіжного центру. 

Гра розроблена країнами-членами Ради Європи та перекладена українською мовою Міжнародною благодійною організацією "Партнерство "Кожній дитині" в рамках проекту "Молодь для молоді: знай свої права - змінюй життя".

"Країна Гідності" - це карткова гра, у якій гравців, як членів парламенту вигаданої однойменної країни, просять прийняти рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п'ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв'язки з соціальною політикою. 

Ніжинський міський молодіжний центр 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: