Завантаження ...
banner
banner

Приватизували не свої метри: черговий сусідський спір

До виконавчого комітету звернулась мешканка вулиці Липіврізької у якої виник земельний спір із сусідкою. Жінка хоче облаштувати ворота і хвіртку для проїзду і проходу на свою земельну ділянку

спір, сусіди, приватизація

До виконавчого комітету звернулась мешканка вулиці Липіврізької у якої виник земельний спір із сусідкою. Жінка хоче облаштувати ворота і хвіртку для проїзду і проходу на свою земельну ділянку. 

Ситуація склалася так, що межі між будинками не співпадають із визначиними. Комісія, виїхавши на місце, встановила, що за технічною документацією межа між будинками має складати 8 м 18 см, а фактично за цими двома домоволодіннями є лише 5 метрів. 

Раніше ми писали: Не поділили спільну земельну ділянку

Через запит КП «МБТІ» вдалося з'ясувати, що сусідка жінки приватизувала земельну ділянку під час чого конфігурацію земельної ділянки було змінено. Вздовж вулиці ділянка приватизована на 4 метри, хоча за технічною докментацією з урахуванням прибудови, там може бути не більше 1 м 20 см.

Враховуючи дану ситуацію, комісія склала відповідний акт і рекомендує жінці звернутись з цим питанням до суду, оскільки реприватизація земельної ділянки можлива лише у судовому порядку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: