Завантаження ...
banner
banner

Позитивні зрушення із переходом на залізничному вокзалі

Питання переходу на залізничному вокзалі у Ніжині обговорюють вже давно. Перейти на другу платформу можна лише по мосту, але тільки за 2014 рік на ньому загинуло 2 особи. Перехід через колії до платформи №2 відкривали лише для інвалідів і людей похилого віку, які просто не могли піднятися

перехід, залізничний вокзал

Питання переходу на залізничному вокзалі у Ніжині обговорюють вже давно. Перейти на другу платформу можна лише по мосту, але тільки за 2014 рік на ньому загинуло 2 особи. Перехід через колії до платформи №2 відкривали лише для інвалідів і людей похилого віку, які просто не могли піднятися на міст. Але для того, щоб прохід відкрили потрібно було звертатися у довідкове бюро вокзалу. А якщо потяг чи електричка прибув до другої платформи, то не було іншого шляху, як тільки через міст.

Обурений ніжинець ще в минулому році подав касаційну скаргу до суду щодо ситуації із перекритим переходом на залізничному вокзалі.


І ось нещодавно, у Facebook спільнота "Ніжинські Патріоти" повідомила, що з переходом на залізничному вокзалі у Ніжині є позитивні зрушення: "Раніше, щоб пройти на платформу №2, вимагали заявку за 45 хвилин до приходу потяга та пред’являти посвідчення інваліда І або ІІ групи. Сьогодні нічого не вимагають, а відкривають ворота по приходу електрички".
 


Зазначимо, що з приводу цього перекритого переходу є і інші думки. Цей перехід, коли був цілодобово відкритим, також забрав чимало життів. Тому питання з цього приводу залишається актуальним і потребує всебічного розгляду і зваженого вирішення ситуації.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: