Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині біда із незаконним паркуванням

Сьогодні, 27 серпня, під час щотижневої оперативної наради при міському голові начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко

поліція, паркування, правила, порушення

Сьогодні, 27 серпня, під час щотижневої оперативної наради при міському голові начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення  та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко звернулася до представника поліції з проханням посприяти врегулюванню ситуації з паркуванням транспортних засобів біля "Червоного маркету" на Московській і біля РАЦСу. Припарковані транспортні засоби заважають проходу і створюють незручності для людей.

В свою чергу міський голова Анатолій Лінник наголосив, що у Ніжині з дотриманням правил паркування справжня біда, ба навіть поліція часто не дотримується цих правил. Що там вже казати про звичайних громадян. 

На справжню небезпеку пішоходів наражають транспортні засоби, припарковані біля пішохідних переходів. Міський голова вкотре зауважив, що поліції потрібно посилити контроль за дотриманням правил паркування. Також по Ніжину продовжує рухатись багатотонажний транспорт, що знищує дороги. І це також вимагає від поліції відповідних дій. 

На центральній площі міста вночі дуже часто автомобілісти і мотоциклісти влаштовують гонки. Дорогами після 22.00 страшно пересуватись.

В свою чергу представник Ніжинського відділу поліції запевнив, що кожного дня Ніжин патрулює два наряди поліції.

Анатолій Лінник запевнив, що якщо ситуація не покращиться, міська рада буде змушена писати відповідне звернення до Міністра внутрішніх справ України.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: