Завантаження ...
banner
banner

Чи якісні парти придбали для ніжинських першачків?

На щотижневій операативній нараді начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський повідомив, що до першого вересня постачальник не встигне доставити одномісні парти для першого класу

парти, закупівля

На щотижневій операативній нараді начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський повідомив, що до першого вересня постачальник не встигне доставити одномісні парти для першого класу. Тендер на закупівлю парт провели на початку серпня. На виконання договору постачальнику надано місяць. Тобто ніжинські першачки будуть навчатися за новими одномісними партами лише всередині вересня.

Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що інші громади і міста закуповують парти з регульованим кутом нахилу для зручності занять. Ті парти, що закупило управління освіти мають постійний кут нахилу і, наприклад, конструктор Lego дітям збирати не зручно. 

Станіслав Крапив'янський запевнив, що закуплені парти мають сертифікат якості і відповідають вимогам Міністерства освіти і науки України. На закупівлю парт з регульованим кутом нахилу потрібно більше коштів, наприклад, одна парта зі сталим кутом нахилу в комплекті зі стільцем, які закупило управління, коштує 1200 грн., а парта з регульованим кутом нахилу коштуватиме 3 тис. грн.

Міський голова наголосив, що для дітей необхідно забезпечити якісні умови, а для навчання парти і стільці дуже важливі. Тож управлінню необхідно подавати відповідні пропозиції щодо розподілу бюджету і забезпечити школярів зручними партами для навчання.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: