Завантаження ...
banner
banner

Земельні ділянки посварили двох ніжинських стоматологів

Суперечливу ситуацію, яка виникла між двома приватними лікарями-стоматологами з Ніжина, розглядали сьогодні, 28 серпня, на засіданні комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста

стоматологи, суперечка, сервітут

Суперечливу ситуацію, яка виникла між двома приватними лікарями-стоматологами з Ніжина, розглядали сьогодні, 28 серпня, на засіданні комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Лікувальні заклади обох медиків розташовані поруч, а горшки побили із-за того, що вхід до кабінету одного проходить через ділянку дороги, яка належить іншому. Дане питання, в присутності обох лікарів, розглядали ще в ході минулого засідання, де обом сторонам запропонували компромісне рішення: укласти сервітут на прохід через одну земельну ділянку до іншої.

Сервітут — обмежене право користування землею, яке забезпечує іншому землекористувачеві можливість користування нею з певними обмеженнями, встановленими законом або договором.

Непримиренні лікарі начебто погодились, але на дії договір не вклали.

Члени комісії вирішили не йти нікому на поступки й своє рішення не змінили: або ворогуючі сторони оформлюють сервітут, або комісія знімає питання з розгляду. 

Валентина Пильник
Центральне фото – з мережі

стоматологи, суперечка, сервітут


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: