Завантаження ...
banner
banner

Визначено, коли у Ніжині розпочнеться футбольний сезон

7 квітня 2015 року у малому залі міськвиконкому відбулось засідання Федерації футболу м.Ніжина на чолі з головою федерації Мамедовим Володимиром Хейбаровичем. На засіданні розглядались організаційні питання, щодо визначення дати початку футбольного сезону в місті

Футбол Ніжин

7 квітня 2015 року у малому залі міськвиконкому відбулось засідання Федерації футболу м.Ніжина на чолі з головою федерації Мамедовим Володимиром Хейбаровичем. Також на засіданні були присутні: начальник відділу з питань фізичної культури та спорту в м.Ніжині та представники футбольних колективів міста.

На засіданні розглядались організаційні питання, щодо визначення дати початку футбольного сезону в місті та регламенту проведення чемпіонату і кубку м. Ніжина з футболу 2015 року.
 
Оргкомітетом було прийнято, що футбольний сезон в місті розпочнеться з розіграшу "Кубку відкриття сезону 2015 року", який пройде на міському стадіоні "Спартак" 26 квітня. Початок змагань о 10.00 годині. До цього часу, всім бажаючим необхідно буде надати заявки на участь у змаганнях, завірені лікарем.
 
Вже після розіграшу "Кубку відкриття сезону" буде остаточно визначено кількість команд учасниць, які приймуть участь в чемпіонаті і кубку м. Ніжина.
 
Заявки від команд, які бажають прийняти участь в чемпіонаті і кубку м. Ніжина з футболу, приймаються до 30.04.2015 року. Також передбачений стартовий внесок з команди, він складає 500 гривень. Попередня дата початку чемпіонату призначена на 05.05.2015 року. Базовими днями для проведення ігор чемпіонату та кубку будуть вівторок, середа та четвер.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: