Завантаження ...
banner

Школа №10 працює в особливому режимі

Ніжинська ЗОШ №10 працює в напруженому графіку: учні приходять на уроки на 8.00, уроки, тривалістю 40 хв., закінчуються о 12.00. Між уроками – десятихвилинні перерви. О 12.00 учні залишають шкільні приміщення, бо будівельники

ЗОШ №10, ремонт, уроки
Фото 
nizhynnews.com

Ніжинська ЗОШ №10 працює в напруженому графіку: учні приходять на уроки на 8.00, уроки, тривалістю 40 хв., закінчуються о 12.00. Між уроками – десятихвилинні перерви. О 12.00 учні залишають шкільні приміщення, а будівельники розпочинають ремонтні роботи, які тривають до 18-19.00. Такий графік буде продовжуватись доти, доки не закінчаться роботи по заміні тепломережі всередині школи.

"Школі понад 60 років, тому під час виконання робіт часто виявляються нові дефекти", – зазначив у ході оперативної наради міський голова А. Лінник. Він повідомив, що контракт з виконавцями робіт розрахований до кінця травня 2020 року (цей час розраховано на виконання всіх комплексних робіт). "Нинішні обмеження з режимом пов'язані з деякими роботами. Режим відновиться, а роботи будуть продовжуватись", – наголосив очільник міста.

За якістю виконання робіт здійснюється постійний контроль. Заступник міського голови Г. Олійник зізнався, що на минулому тижні в ході перевірки було виявлено деякі некоректно виконані роботи, зараз їх усувають. 

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: