Завантаження ...
banner
banner

Молодь з кальяном на площі, безладне паркування: поліція отримала чергові зауваження

Знову оперативна щотижнева нарада при ніжинському міському голові почалась з серйозних зауважень до працівників поліції. Заступник міського голови Григорій Олійник попросив поліцію вживати більш жорстоких

поліція, порушення, Григорій Олійник

Знову оперативна щотижнева нарада при ніжинському міському голові почалась з серйозних зауважень до працівників поліції.

Заступник міського голови Григорій Олійник попросив поліцію вживати більш жорстоких заходів до громадян, які порушують громадський порядок.

Повідомляє сайт "Нежатин".

Ним була озвучена інформація, що в Прогресівському мікрорайоні вже протягом довгого часу збирається група підлітків, яка розпиває спиртні напої. Один з магазинів у цьому мікрорайоні продає алкоголь неповнолітнім, нехтуючи законом. Реагування поліції відсутнє, натомість йдуть масові скарги. Це може призвести до напруги в суспільстві на фоні бездіяльності правоохоронних органів.

Також Григорій Олійник підняв питання порушення правил дорожнього руху.

«На площі автомобілі пакуються в три ряди. Бувають випадки, коли зупиняються просто посеред дороги та на зупинках. Але знову ж таки, жодного реагування немає. Це ж стосується і руху багатотоннажного транспорту. Погода скоро зміниться на дощову, що вплине на дорожнє покриття, і якщо в цей час містом курсуватимуть вантажівки, це значно псуватиме дороги. 

Поліція повинна вживати заходів, аби не допустити цього. Процвітає і вандалізм. За інформацію депутатів міськради, все дійшло до того, що на площі, де встановлені нові лавочки, з’їжджаються молодики і курять кальян. Знову ж – поліція не відреагувала.

Такі ситуації говорять про послаблення реагування з боку поліції. Цю ситуацію терміново потрібно змінювати, інакше реакція суспільства буде відповідна», – про наболілі питання для міста висловився Григорій Олійник.

Про дані обставини представник поліції пообіцяв повідомити керівництво. Чи буде реакція і чи зміниться ситуація в Ніжині, стане відомо згодом.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: