Завантаження ...
banner
banner

Ірина Стребкова з турецьким чоловіком під ніжинською грушею

Фотосесію під грушею до першої річниці весілля зробила Ірина Стребкова з Ніжина. Ірина стала відомою і популярною після участі у відомому телешоу «Зважені та щасливі». «Вісник Ч» писав про дівчину у 2015 році

Ірина Стребкова,

Фотосесію під грушею до першої річниці весілля зробила Ірина Стребкова з Ніжина. Ірина стала відомою і популярною після участі у відомому телешоу «Зважені та щасливі». «Вісник Ч» писав про дівчину у 2015 році. Тоді вона хоч і не перемогла, але помітно схудла та й взагалі змінилась, і не тільки зовні. А ще знайшла своє кохання. І улітку минулого року вийшла заміж за турецького парубка Сєчкіна Ероіула з курортного міста Фініке.

Раніше ми писали: Ніжинка Ірина Стребкова вийшла заміж і переїхала до Туреччини
 
Майже рік, як ніжинка переїхала до Туреччини. Там живе і викладає у місцевій школі.
 
Весілля Ірина та Сєчкін святкували у Туреччині. А от відзначити першу річницю приїхали до Ніжина. До свята, як це зараз заведено, зробили фотосесію. Знімались в українському вбранні, біля української хати, у кукурудзі, біля криниці та під грушею.
 
— Це груша у дворі моєї подруги і нашого фотографа Юлії Деріл у Ніжині в районі Фрунзівки, — говорить Ірина. — До фотосесії спеціально купили чоловіку вишиванку. Адже у Туреччині ми разом з родиною відвідуємо українські заходи.
 
— Чому груша?
 
— Ніякого підтексту. Просто красиве місце зі смачнючими грушами.
 
За матеріалами Марини Забіян, «ВісникЧ» №35 (1737) від 29 серпня 2019
gorod.cn.ua
 
Ірина Стребкова,

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: