Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині перевірили вулиці, де відновили асфальтне покриття

Відповідальність за утримання і поточний ремонт комунальних доріг, внутрішньоквартальних та внутрідворових територій та проїздів, доріг у мікрорайонах приватної забудови, об'єктів озеленення загального користування


Відповідальність за утримання і поточний ремонт комунальних доріг, внутрішньоквартальних та внутрідворових територій та проїздів, доріг у мікрорайонах приватної забудови, об'єктів озеленення загального користування, фонтанів в межах населенних пунктів несуть комунальні підприємста.

Утримання доріг — комплекс робіт, в результаті яких підтримується транспортно-експлуатаційний стан дороги, дорожніх споруд, смуги відведення, елементів облаштування дороги, організації та безпеки руху, які відповідають вимогам норм та стандартів.

Утримання доріг відповідальний і трудомісткий процес, який вимагає наявності спеціалізованої дорожньої техніки і кваліфікованих робітників. З яких би надстійкіх і міцних сучасних матеріалів не було б виготовлено дорожнє покриття, з часом, під впливом інтенсивного дорожнього руху, негативного впливу погодньо-кліматичних умов та ряду інших різних факторів, вона починає руйнуватися, і втрачає свої колишні споживчі властивості, внаслідок чого знижується загальна ефективність і безпека дороги.

Сьогодні міський голова Анатолій Лінник разом з начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком перевірили хід виконання ремонту внушньоквартальних доріг по місту.

Під час виїзної наради були перевірені ті вулиці на яких вже виконані ремонтні роботи по відновленню асфальтного покриття.

Першою стала вул.Гайдамацька, далі вул.Космонавтів біля буд.49. 

вулиці, перевірка, асфальт

вулиці, перевірка, асфальт

вулиці, перевірка, асфальт

По вул.Покровській було здійснено повністю заміну асфальтного покриття біля будинку №18-А. 

вулиці, перевірка, асфальт

вулиці, перевірка, асфальт

Вулиця Шевченка біля буд.114 та 118 виконані роботи по відновленню дорожнього покриття навколо будинку та частково ямковий ремонт, а також здійснено благоустрій прибудинкової території. 

вулиці, перевірка, асфальт

вулиці, перевірка, асфальт
 

Ремонт внутрішньоквартальних доріг здійснено і в мікрорайоні Прилуцькому.

вулиці, перевірка, асфальт

вулиці, перевірка, асфальт

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю А.Шведун
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: