Завантаження ...
banner
banner

Ніжинців просять тимчасово не відвідувати ліс

Внаслідок сухої та спекотної погоди на території Чернігівської області встановлено найвищий 5 клас пожежної небезпеки (надзвичайна пожежна небезпека), що значно збільшує ризик виникнення пожеж у приватному житловому секторі та природних

пожежна небезпека, ліс

Внаслідок сухої та спекотної погоди на території Чернігівської області встановлено найвищий 5 клас пожежної небезпеки (надзвичайна пожежна небезпека), що значно збільшує ризик виникнення пожеж у приватному житловому секторі та природних екологічних системах. За таких умов розведене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть призвести до виникнення пожеж з непередбачуваними наслідками. 

Лише з 19 по 28 серпня внаслідок необережності громадян у поводженні з вогнем сталося 62 пожежі в природних екологічних системах, внаслідок яких одну особу травмовано, площа пройдена вогнем склала близько 100 га. Також, за цей же період виникло 4 пожежі на торфовищах у Семенівському, Талалаївському, Чернігівському та Борзнянському районах на загальній площі 15,8 га.

З метою забезпечення пожежної безпеки на території м. Ніжина та області та на виконання доручення в.о. голови Чернігівіської обласної державної адміністрації від 03.09.2019р. звертаємося до населення з проханням тимчасово утриматись від відвідування міського лісу та лісних масивів в Чернігівській області.

Ніжинський МРВ УДСНС України у Чернігівській області, відділ з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: