Завантаження ...
banner
banner

Місцеві школи чекає реорганізація, а вчителів, можлива відсутність зарплати

Вчора, 9 квітня на засіданні виконавчого комітету було обговорено питання фінансування освіти, шкіл та дитячих садків. Начальник управління освіти Станіслав Кропив'янський повідомив, що наявних коштів освітньої субвенції вистачить лише до жовтня.

Начальник відділу освіти Станіслав Кропив'янський
Начальник відділу освіти Станіслав Кропив'янський 

Вчора, 9 квітня на засіданні виконавчого комітету було обговорено питання фінансування шкіл та дитячих садків. Начальник управління освіти Станіслав Кропив'янський повідомив, що наявних коштів освітньої субвенції вистачить лиadminше до жовтня. Тому потрібно скоротити  видатки на більш ніж 8 мільйонів гривень, інакше два останні місяці року вчителі і вихователі будуть без заробітної плати. Про повне закриття шкіл мова поки що не йде, але реорганізація, швидше за все буде.

Управління освіти пропонує з 4-школи зробити 9-річку. Також було повідомлено про те що ЗОШ № 6 на наступний рік, швидше за все, не набере 10-й клас, але це ситуація цього року і змінювати її статус поки що не планується. А от 14-а школа є проблемною – туди не йдуть працювати ні вчителі, ні діти. Навіть у перший клас батьки не подають заяв.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: