Завантаження ...
banner
banner

Горіли дерево, трава та торф: суха погода сприяє виникненню пожеж

07 вересня о 14 год. 33 хв. в Ніжині по вулиці Овдіївській (біля будинку №21) на відкритій території сталася пожежа дерева. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. А 08 вересня

пожежа, трава, дерево

7 вересня о 14 год. 33 хв. в Ніжині по вулиці Овдіївській (біля будинку №21)  на відкритій території сталася пожежа дерева. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

А 8 вересня, о 12 год.  14 хв., біля с. Ніжинське Ніжинського району  на відкритій території  сталася пожежа сухої трави на площі 15 га.

Також 8 вересня о 0 годині біля с. Зруб Ніжинського  району  на території Колісниківської сільської ради   сталася пожежа торфу на площі 4 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. За добу ліквідовано осередки займання на площі 0,5 га (залишилось - 3,5 га). Збиток - встановлюється. Гасіння триває.
 
Нагадуємо: внаслідок сухої та спекотної погоди на території Чернігівської області встановлено найвищий 5 клас пожежної небезпеки (надзвичайна пожежна небезпека), що значно збільшує ризик виникнення пожеж у приватному житловому секторі та природних екологічних системах. За таких умов розведене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть призвести до виникнення пожеж з непередбачуваними наслідками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: