Завантаження ...
banner

Відомий у Ніжині гравець «Ліги сміху» має намір розвивати гумор в Ічні

Відомий на Чернігівщині гуморист Сергій Іванюк має намір розвивати культурну сферу в райцентрі Ічня, звідки він сам родом. «Гумор в Ічні теж повинен бути. Тут є чимало талановитої молоді з великим потенціалом

Сергій Іванюк, гуморист, Ічня

Відомий на Чернігівщині гуморист Сергій Іванюк має намір розвивати культурну сферу в райцентрі Ічня, звідки він сам родом. 

«Гумор в Ічні теж повинен бути. Тут є чимало талановитої молоді з великим потенціалом. Вона змогла б виступати на районній сцені. Я залюбки допомагав би писати гумор і представляти його. Можна було б і фестиваль гумору провести», – зазначає 25-річний гуморист Сергій Іванюк

Про це повідомляє спільнота «Ічнянська газета «Трудова слава». 

Сергій Іванюк працює в Ніжинському державному університеті провідним фахівцем соціально-гуманітарного відділу. Його робота пов’язана із організацією свят, заходів. Він також голова профкому студентів. 

Ще першокурсником цього вишу грав за збірну команду КВК історико-юридичного факультету, потім – університету. Згодом став капітаном збірної команди КВК із гоголівською назвою «Дуракам закон не писан», яка представляє місто Ніжин. Команда виступає у «Лізі сміху» по всіх містах України.

Джерело: Чeline  

Сергій Іванюк, гуморист, Ічня
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: