Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська дитяча поліклініка: нема талона – нема прийома?

Лікар ортопед-травматолог приймає у Ніжинській дитячій лікарні лічені години: понеділок, середа, п'ятниця з 12.00 до 13.00. Телефоную в реєстратуру, там одразу попереджають: "Прийом по талонах. На сьогодні талону вже немає". То, виходить

поліклініка, талон

Лікар ортопед-травматолог приймає у Ніжинській дитячій лікарні лічені години: понеділок, середа, п'ятниця з 12.00 до 13.00. Телефоную в реєстратуру, там одразу попереджають: "Прийом по талонах. На сьогодні талону вже немає".

То, виходить, якщо не встиг взяти талон, лікар не прийме?

У минулу пятницю, 13 вересня, зі слів ніжинки Софії Ніколаєнко, під кабінетом ортопеда-травматолога стояло в черзі 30 дітей, по талонах прийняли  17: "Всі інші – приходьте наступного разу. Розклад: понеділок,середа, п'ятниця з 12-13. Оце мрак. Діти з батьками, бабусями розверталися і йшли додому. Куди ми крокуємо в нашій державі?".

Завідувачка поліклінікою Ольга Цибульська для сайту mynizhyn.com прокоментувала ситуацію так: "Прийом здійснює лікар Геннадій Пруденко, він же завідувач травматологічним відділенням. На прийом виділено 1 годину, за яку він може прийняти 6 дітей. Трапляється, лікар затримується, аби подивитися більше хворих. А ті, хто повторно, зазвичай уже мають талони".

"А як бути тим, хто без талонів?, – запитую. – Прийме лікар?". "Буде час, то прийме", – відповідає Ольга Михайлівна і швидко додає: "Дитячих фахівців не вистачає. Ми сподіваємось, що наступного року до нас прийде працювати молодий спеціаліст". 

То це буде в наступному році, і то під великим питанням. А як усім встигнути "вполювати" талон сьогодні?

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: