Завантаження ...
banner
banner

Із настанням холодів ніжинські комунальники обіцяють експериментувати

Комунальним підприємством "Виробниче управління комунального господарства" протягом 5-16 вересня здійснювалась заготівля солі, призначеної для приготування піщано-соляної суміші проти ожеледиці. На залізничну станцію Ніжин було

сіль, пісок, дороги

Комунальним підприємством "Виробниче управління комунального господарства" протягом 5-16 вересня здійснювалась заготівля солі, призначеної для приготування піщано-соляної суміші проти ожеледиці. На залізничну станцію Ніжин було доставлено та вивантажено 2 вагони технічної солі. У роботі було задіяно 3 бригади працівників, 3 вантажівки, що перевозили сіль на територію КП “ВУКГ” та навантажувач. Загалом було завезено  140 тон.

Також було завезено близько 560 тон піску, який змішали з сіллю. Спеціально до території комунального підприємства був доставлений з приміського полігону по зберіганню та утилізації твердих побутових відходів бульдозер, що здійснив приготування такого реагенту.

Для захисту проїжджої частини міста, підйомів, спусків, залізничних переїздів, пішохідних переходів, мостів, шляхопроводу, тощо, буде використовуватись піщано-соляна суміш у двох виконаннях з пропорціями 10/1 та 7/1.

Крім того, спеціально для зменшення розповсюдження бруду з занесенням суміші на взуттєвих підошвах до громадських будівель та власних осель, керівництвом КП  «ВУКГ» прийнято важливе рішення, поки що, у якості експерименту.

Суть його полягає в тому, що спеціально для посипання тротуарів буде виготовлено суміш взагалі без піску. Компонентами такого реагенту будуть виступати технічна сіль та скельна крихта. Ці два компонента не зв’язуються між собою і кожен виконує свою важливу функцію по руйнуванню ожеледиці та забезпеченню безпечного пересування пішоходів Ніжином.

За матеріалами  Унєніж

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

сіль, пісок, дороги

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: