Завантаження ...
banner
banner

Автомийка поруч з школою – це норма?

У Ніжині, на території автостоянки біля "Велмарту" київська фірма хоче встановити автомийку. Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, на засіданні виконкому. Постало питання: надавати згоду на отримання містобудівних умов, чи

автомийка, школа

У Ніжині, на території автостоянки біля "Велмарту" київська фірма хоче встановити автомийку. Про це повідомили сьогодні, 26 вересня, на засіданні виконкому.

Постало питання: надавати згоду на отримання містобудівних умов, чи ні? Адже зовсім близько – школа, дитячі майданчики, стадіон і два кіоски з харчовими продуктами. А автомийка – це шкідливі зливи та випари: діти, навчаючись, граючись та бігаючи у футбол, не повинні цим дихати!

"Потрібні погоджувальні документи від Держспоживслужби, – зазначив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко. – Поруч навчальний заклад і спортивна база, отже, мають бути додаткові гарантії, що автомийка не несе небезпеку дітям".

Крім того, так, як фірма столична, її представникам буде запропоновано зареєструватися в Ніжині і сплачувати податки до місцевого бюджету.

Тож поки що згоду на будівництво не надали.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: