Завантаження ...
banner

У Ніжинському дитячому відділенні мерзнуть маленькі пацієнти

Температурні умови в двох відділеннях Ніжинської міськлікарні не можна назвати комфортними – про це сайту mynizhyn.com повідомив головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко. Це – дитяче та лор-відділення. Температура в цих приміщеннях

дитяче, лор-відділення, температура

Температурні умови в двох відділеннях Ніжинської міськлікарні не можна назвати комфортними – про це сайту mynizhyn.com повідомив головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко.

Це – дитяче та лор-відділення. Температура в цих приміщеннях не підіймається вище 16-17 градусів тепла. "Зігріваємось, як можемо, використовуємо обігрівачі", – говорить Олександр Михайлович. – Протягом цього тижня будемо спостерігати за погодою, а вже з наступного подамо лист на ім'я міського голови з проханням розпочати для нас опалювальний сезон, якщо це технічно буде можливо.

Сподіваюся, до цього прохання приєднається і керівництво пологового будинку, хоча у них ситуація менш серйозна: будинок утеплений і знаходиться на сонячній стороні, а у нас скрізь холодні стіни".

За словами О. Костирка, на сьогоднішній день документально в дитячому відділенні в середньому перебувають 16 осіб. Звичайно, тих діток, які можуть лікуватися вдома, батьки забирають, але ж є такі, які змушені залишатися в холодних стінах цілодобово і, серед них – діти без батьків... 

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: