Завантаження ...
banner

Невідомого чоловіка з травмами підібрали на вулиці Московській

Учора, 30 вересня, близько 17.00 працівники Ніжинського відділення екстреної швидкої медичної допомоги отримали повідомлення про те, що на вулиці Московській, в районі зупинки Міськлікарня, знаходиться чоловік із закривавленою

швидка, травма

Учора, 30 вересня, близько 17.00 працівники Ніжинського відділення екстреної швидкої медичної допомоги отримали повідомлення про те, що на вулиці Московській, в районі зупинки Міськлікарня, знаходиться чоловік із закривавленою головою. 

Особисті дані не повідомляє та поводить себе агресивно.

Медики прибули на виклик. У вже немолодого чоловіка, якому на вигляд років 60-65, діагностували закриту черепно-мозкову травму та забійні рани м'яких тканин голови. Своє ім'я та місце проживання постраждалий так і не назвав.

Рани обробили на місці та допомогли постраждалому дійти до травмпункту. До речі, у цьому випадку теж не обійшлося без оковитої: чоловік був, мяко кажучи, у нетверезому стані.

За словами в.о. завідувачки Ніжинським відділенням екстреної швидкої медичної допомоги Людмили Смольянової, саме надмірне вживання алкоголю стає причиною отримання людьми різного роду травм.

99% всьому виною алкоголь", – констатувала медичний працівник.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: