Завантаження ...
banner

На засідання бюджетної комісії завітали небайдужі ніжинці

На сьогоднішнє засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету завітали небайдужі ніжинці: Світлана Борисюк та Мирослав Тищенко. Повідомляє сайт

комісія, стратегія

На сьогоднішнє засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету завітали небайдужі ніжинці: Світлана Борисюк та Мирослав Тищенко. Повідомляє сайт mynizhyn.com

С. Борисюк запропонувала депутатам ознайомитися з письмовим зверненням, суть якого в тому, щоб при розподілі міського бюджету на 2020 рік вони орієнтуватися на стратегію міста. Ніжинка висловила пропозицію розподіляти бюджет планово, щоб вистачало на найбільш нагальні потреби міста.

Депутати зазначили, що рухаються по стратегії міста і не роблять хаотичних кроків, а коштів, закладених у бюджет, не вистачає на всі потреби і вони шукають варіанти, як місту заробити більше. Було зазначено, що не завжди є кошти навіть на захищені статті видатків, і планувати можна тоді, коли доходи міста будуть більші за видатки. 

Мирослав Тищенко представився людиною, яка збурювала громаду щодо октаедра. Втім, на сьогоднішній день він визнав, що міський голова і міскрада не мають відношення до встановлення в Ніжині такого дива. "Депутати міськради – просто провідники грошових коштів" – зазначив М. Тищенко і погодився з тим, що октаедр –  подарунок, який можна було або прийняти, або відмовитися. Втім він запевнив, що цю тему не залишить.

Валентина Пильник

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

комісія, стратегія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: