Завантаження ...
banner

167 порушників правил стоянки на площі Франка, а біля базару жодного?

Поліція продовжує боротись з незаконним паркуванням на площі Івана Франка у Ніжині. Лише протягом вересня виписано 167 адміністративних постанов за невиконання вимог дорожнього знаку

стоянка, правила, штраф, порушники, поліція

Поліція продовжує боротись з незаконним паркуванням на площі Івана Франка у Ніжині. Лише протягом місяця виписано 167 адміністративних постанов за невиконання вимог дорожнього знаку.

Про це на розширеній нараді у міськвиконкомі розповіла начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

У кожному випадку було накладено штраф на суму 255 грн. Це не враховуючи профілактичну роботу, яку працівники поліції проводили з водіями-порушниками, які таке порушення допустили вперше.

Начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення  та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко в свою чергу зауважила, що поліцію також просили забезпечити дотримання правил зупинки і стоянки біля Червоного маркету, ДРАЦСу та в бік мосту біля базару. Як зазначила Наталія Григорівна, зараз поліція там не вживає жодних заходів, а люди просто не можуть пройти, адже автомобілі часто припарковані просто на пішохідній зоні.

Нагадаємо, що вже цього тижня ніжинська поліція буде працювати у посиленому режимі на час проведення  Покровського ярмарку з 10 по 13 жовтня.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: