Завантаження ...
banner

Октаедр знову в центрі подій: що трапилося в Ніжині?

Сьогодні вранці, 8 жовтня, ніжинці мали змогу спостерігати в центрі міста незвичну картину: нещодавно встановлений октаедр був обтягнутий стрічкою по периметру, біля нього було людяно і метушилася жінка в формі поліцейського

октаедр, поліція

Сьогодні вранці, 8 жовтня, ніжинці мали змогу спостерігати в центрі міста незвичну картину: нещодавно встановлений октаедр був обтягнутий стрічкою по периметру, біля нього було людяно і метушилася жінка в  формі поліцейського. Що вражало найбільше, то це обведений крейдою людський силует на плитці! У центрі силуету написано одне слово – "совість". 

У ніжинців  були різні версії з приводу того, що трапилося. Ситуацію сайту mynizhyn.com роз'яснила представник Ніжинської поліції Інна Музиченко.

Інна Іванівна розповіла: "Учора до міського голови А. Лінника з листом звернувся Владислав Могильний, учасник творчого об'єднання, який повідомив про проведення у центрі Ніжина масового заходу. Міська влада сповістила поліцію. Те, що зараз відбувається на площі, і є цей масовий захід. 

Жінка, яка там "працює" – не з поліції, вона просто одягла поліцейську форму. Учасники заходу щось інспектують біля октаедра, роблять його заміри рулеткою, а перехожі спостерігають за цією "виставою". Так само спостерігає і поліція. Порушень поки що немає. Захід триватиме сьогодні з 8.00 до 17.00". 

mynizhyn.com

октаедр, поліція

октаедр, поліція

октаедр, поліція

октаедр, поліція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: