Завантаження ...
banner
banner

У чернігівських дитсадках уже ввімкнули опалення, а в Ніжині ще чекають

Цьогорічна осінь не дуже щедра на тепло. Ніжинці чекають, коли вже увімкнуть опалення якщо не в їхніх помешканнях, то хоча б у садочках та школах міста. До речі, у Чернігові вже майже усі дитячі садки – з теплом. Із 53

ДНЗ, тепло

Цьогорічна осінь не дуже щедра на тепло. Ніжинці чекають, коли вже увімкнуть опалення якщо не в їхніх помешканнях, то хоча б у садочках та школах міста. До речі, у Чернігові діти майже у всіх ДНЗ уже не мерзнуть: із 53 дитячих садочків Чернігова тепло подається в усі, крім 13-ти (там воно поки що неможливе з технічних причин), повідомляє svoboda.fm. А в нашому місті й садків значно менше, і ТОВ "НіжинТеплоМережі" заявляє про стовідсоткову готовність до опалювального сезону, а тепло все не пускають до ДНЗ.

Сайту mynizhyn.com директор ТОВ "НіжинТеплоМережі" Любов Ісаєнко повідомила, що опалення буде ввімкнене, коли буде прийняте рішення виконкому. І садочки, і школи підключені до центральної тепломережі міста.

"Коли середня добова температура + 8 буде триматись три доби, тоді виконком приймає рішення, а ми розпочинаємо подавати тепло", – зазначила Любов Миколаївна.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: