Завантаження ...
banner

На Покровському ярмарку в Ніжині масово бились як чоловіки, так і жінки

"Свято вдалося", – такими словами розпочав сьогоднішню оперативну нараду міський голова Анатолій Лінник та подякував всім, хто займався організацією і проведенням Покровського ярмарку. Втім, не все так райдужно, як здавалося б

бійки, алкоголь

"Свято вдалося", – такими словами розпочав сьогоднішню оперативну нараду міський голова Анатолій Лінник та подякував всім, хто займався організацією і проведенням Покровського ярмарку. 

Втім, не все так райдужно, як здавалося б: спокійним цьогорічний міський захід назвати не можна. Начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко повідомила, що за суботу і неділю поліцейськими, що несли службу з охорони публічного порядку, зареєстровано сотню повідомлень (це половина від реєстрації за попередній тиждень). Лише протягом суботи, 12 жовтня, таких повідомлень було 74!

Вдень працівники поліції реєстрували заяви ніжинців про втрачені телефони та гаманці (таких було 6), а із настанням сутінків поліцейські наряди ледве встигали фіксувати факти бійок, в тому числі й масових.

Кулаки застосовували як чоловіки, так і представниці прекрасної статі. Зі слів Інни Музиченко, усі без виключення учасники розбірок були підігріті алкоголем. 

Із 18.30 в суботу і аж до ранку задокументовано 11 випадків спричинення тілесних ушкоджень. Наслідки таких бійок вражають: від розбитої губи, гематом обличчя, вивихнутого пальця до вирваного шмату волосся у дівчини – активної учасниці розбірок. 

"На жаль, як показала практика, молодь не вміє зупинятися вчасно, коли мова йде про кількість випитого алкоголю", – резюмувала Інна Музиченко.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: