Завантаження ...
banner
banner

Дошкільнята із садочка №13 "Берізка" побували на гостині в НДУ імені Миколи Гоголя

Сонячного жовтневого дня дошкільнята ДНЗ №13 «Берізка», що працює з пріоритетним напрямком діяльності – національно-патріотичне та морально-духовне виховання малого українця за Концепцією відомої землячки, професора педагогіки

ДНЗ №13

Сонячного жовтневого дня дошкільнята ДНЗ №13 «Берізка», що працює з пріоритетним напрямком діяльності – національно-патріотичне та морально-духовне виховання малого українця за Концепцією відомої землячки, професора педагогіки Софії Русової, побували на гостині у НДУ імені Миколи Гоголя, з нагоди 20–річчя створення Центру гуманітарної співпраці з українською діаспорою.

Нас хлібосільно сюди запросили поділитися досвідом роботи по створенню першого на Чернігівщині дошкільного закладу, що пов’язав свою діяльність з ім’ям Софії - «Хатою радості».

Професорсько-викладацький колектив, на чолі з ректором університету О.Самойленком, директор Центру гуманітарної співпраці з українською діаспорою Ніжинського держуніверситету імені Миколи Гоголя Н. Онищенко, студенти з радістю зустріли виступ діток з літературно-музичною композицією «Колиска Дитинства, Колиска Любові!».

Завідувач ДНЗ №13 "Берізка" Наталія Примушко

ДНЗ №13


ДНЗ №13

ДНЗ №13

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: