Завантаження ...
banner
banner

Пияцтво сина довело батька до злочину

На вихідних, 19 жовтня, у Ніжині стався сімейний конфлікт між батьком та сином, який закінчився реанімацією для останнього. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу

батько, син, пияцтво, ніж

На вихідних, 19 жовтня, у Ніжині стався сімейний конфлікт між батьком та сином, який закінчився реанімацією для останнього. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Близько 19.00 додому повернувся 36-річний чоловік у стані сильного алкогольного сп'яніння та почав провокувати конфлікт зі своїм 64-річним батьком, який нещодавно переніс тяжку хворобу.

Останнім часом, конфлікт на грунті пияцтва сина стали регулярними, тому нерви батька не витримали. В ході сварки той завдав одного удару ножем в область грудей дебоширу. Після цього викликав швидку допомогу. Поліції зізнався у скоєному, видав знаряддя злочину.

Пораненого оперували, за його станом стежать медики. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.

mynizhyn.com
фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: