Завантаження ...
banner
banner

За минулий тиждень ніжинці та жителі району звертались до поліції 318 разів

За минулий тиждень громадяни звернулись до Ніжинського відділу поліції 318 разів. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

поліція, звернення

За минулий тиждень громадяни звернулись до Ніжинського відділу поліції 318 разів. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Працівниками поліції складено 183 адміністративних матеріалів, у 60 випадках здійснено профілактику - з правопорушниками провели профілактичні бесіди. Однак, протягом звітного тижня накладено штрафів на загальну суму 17 тис. 300 грн. Та вже сплачено трохи більше тисячі від зазначеної суми.

Протягом тижня задокументовано 64 порушення допущених з боку водіїв. Одного водія задокументовано за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Ще 6 водіїв їхали, не маючи при собі відповідних документів. У результаті трьох дрібних ДТП було пошкоджено автомобілі.  Серед водіїв-порушників 16 - це водії великотонажних автомобільних транспортних засобів.

29 адміністративних матеріалів склали на водіїв-порушників правил зупинки стоянки на площі Франка, по вулиці Московській і на зупинках громадського транспорту.

Протягом тижня зафіксовано 5 фактів сімейного насильства, а також 2 випадки дрібного хуліганства. 66 адміністративних матеріалів складено за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. 

У зв'язку з покращенням погодних умов поліція відмічає збільшення кількості повідомлень про спалювання сміття та сухого листя. Звернулося близько 10 осіб. Складено 7 протоколів за адміністративні правопорушення.

Розпочато 25 кримінальних проваджень, найбільше зафіксовано крадіжок. 

Розкрита крадіжка гаманця на Покровському ярмарку.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: