Завантаження ...
banner
banner

Двоє ніжинських обранців "випали" з депутатської діяльності

Депутати Ніжинської міськради Максим Білоусенко та Ігор Смаль близько року не були на жодному засіданні міськради, не кажучи вже про засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної


Депутати Ніжинської міськради Максим Білоусенко та Ігор Смаль близько року не були на жодному засіданні міськради, не кажучи вже про засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту, членами якої є вони обоє. 

Про це на сесії міськради 23 жовтня повідомив секретар міськради Валерій Салогуб. "Інформація відкрита, кожен може перейти за посиланням і дізнатися кількість відвідувань депутатом пленарних засідань, – повідомив Валерій Володимирович. – Усі питання, які могли б бути винесені на розгляд комісії, вкрай важливі, але члени комісії не можуть їх розглянути, бо за відсутності двох депутатів немає кворуму".
Було вирішено передивитися формат комісії і підготувати звернення до депутатів, щоб вони нарешті визначилися, працюють вони в міській ради, чи ні.

Валентина Пильник 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: