Завантаження ...
banner
banner

Багатовантажний транспорт "добиває" дороги Ніжина?

І без того неідеальні дороги нашого міста потерпають від руху по них багатовантажного транспорту. На сесії міськради 23 жовтня депутат Микола Косенко повідомив, що нещодавно на комісію з питань регламенту, депутатської діяльності

багатовантажний транспорт, дороги

І без того неідеальні дороги нашого міста потерпають від руху по них багатовантажного транспорту.

На сесії міськради 23 жовтня депутат Микола Косенко повідомив, що нещодавно  на комісію з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю завітали представники НВК "Прогрес" з проханням вплинути на цю ситуацію. Зі слів Микроли Косенка, незадовільний стан доріг посилюється від руху транспорту СТОВ "Дружба Нова", "Баришівська зернова компанія" та інших перевізників. 

Як один із шляхів вирішення цього складного питання, депутат запропонував письмово звернутися до Державної служби України з безпеки на транспорті. "Ця служба  встановлює по території України пересувні ваги, які унеможливлюють пересування  такого багатовантажного (60 тон і більше) транспорту", – зазначив депутат.  Також Микола Косенко рекомендував відповідній профільній комісії розглянути питання стосовно розміщення знаків "стоянка заборонена" та "зупинка заборонена" на маршруті, де рухається цей транспорт".

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: