Завантаження ...
banner

Ніжинці почали вакцинуватися від грипу

За минулий тиждень у Ніжині на ГРВІ захворіло 259 осіб, із них 189 – дорослі, 73 – діти, повідомив головний лікар НЦМЛ імені М. Галицького Олександр Костирко. Динаміка захворювань зменшилася, адже на позаминулому тижні на

ГРВІ, грип, вакцина

За минулий тиждень у Ніжині на ГРВІ захворіло 259 осіб, із них 189 – дорослі, 73 – діти, повідомив головний лікар НЦМЛ імені М. Галицького Олександр Костирко. Динаміка захворювань зменшилася, адже на позаминулому тижні на гострі респіраторні перехворіло 296 ніжинців. 

Загалом за тиждень дорослу поліклініку відвідало 3810 осіб, дитячу – 960.

Разом з тим, на оперативній нараді 28 жовтня говорили про необхідність вакцинуватися від грипу. Вакцинація знижує ризик захворіти на грип і попереджає виникнення важких ускладнень хвороби. 

Головний лікар Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко повідомила, що ніжинці усвідомили, наскільки це важливо і процес уже почався.

Статистичних даних лікар не надала, однак зазначила: "Ми закупили вакцини тільки на медичний заклад, в основному люди вакцинуються за власні кошти".



Валентина Пильник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: