Завантаження ...
banner
banner

А тим часом червоний "сніг" продовжує засипати Ніжин...

"Скільки це ще буде тривати?!!, – запитують ніжинці, прикривають носи і чхають. Їдкий запах, шум у нічний час і червоні "доріжки" – видимі наслідки роботи елеваторів СТОВ "Дружба Нова". Викидами з елеваторів усіяний весь мікрорайон

викиди, екологія, пил

"Скільки це ще буде тривати?!!, – запитують ніжинці, прикривають носи і чхають. Їдкий запах, шум у нічний час і червоні "доріжки" – видимі наслідки роботи елеваторів СТОВ "Дружба Нова".

Читайте також: 
Погодження на перевірку СТОВ "Дружба Нова" не надано. Дихаємо викидами далі?

Викидами з елеваторів усіяний весь мікрорайон "Прогресу", місцеві мешканці кажуть: "Таке враження, що з часом його стає все більше". Та що можуть зробити прості ніжинці, якщо і місцева влада, виявляється, тут безсила?

Ніхто  не має дозволу на проведення перевірки на СТОВ "Дружба Нова", а воно продовжує працювати і розсіювати по місту червоні викиди, щодо безпечності яких виникає маса сумнівів.

На одному із засідань у міськраді екологічну ситуацію в Ніжині назвали "бомбою уповільненої дії". А в ході останніх таких обговорень було вирішено створити міжвідомчу комісію для проведення необхідної перевірки та досліджень.

Крім того, відомо, що правоохоронні органи вже порушили кримінальну справу щодо екологічної ситуації в місті (ч. 1, ст. 241 КК України). Керівник місцевої прокуратури наразі перебуває на нараді в області, сподіваємося отримати його коментар пізніше.

Читайте по темі: 
Порушено кримінальну справу щодо екологічної ситуації в Ніжині

Червоний "сніг" сипле далі, підприємство працює, здійснити перевірку на його території погодження немає... Хто розірве замкнене коло?
 
Валентина Пильник
Фото Наталії Нікітіної
  
викиди, екологія, пил

викиди, екологія, пил

викиди, екологія, пил
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: