Завантаження ...
banner
banner

Прийнято деякі зміни до руху пасажирського транспорту в області, зокрема й на Ніжинщині

Відновлення курсування автобусів та зміни у графіку руху транспорту — питання, що розглянули сьогодні під час чергового засідання Координаційної ради з питань організації пасажирських автоперевезень

перевезення, пасажирський транспорт, зміни

Відновлення курсування автобусів та зміни у графіку руху транспорту — питання, що розглянули сьогодні під час чергового засідання Координаційної ради з питань організації пасажирських автоперевезень в Чернігівській області. 

Про це повідомляє Чернігівська ОДА.

Мова йшла, зокрема, про закриття виконання рейсів (415к/416к, 417к/418к, 419к/420к) на автобусному маршруті Ніжин – Вишнівка на період з 15 жовтня 2019 року по 14 квітня 2020-го. За результатами розгляду у зверненні вирішено відмовити.

Дещо змінився графік руху автобусів. Відтепер пасажири на маршруті Чернігів – Любеч прибуватимуть на Чернігів АС–1 на 10 хвилин пізніше – о 21 год. 18 хв.

Зміни ж виконання рейсів на маршруті Чернігів – Скорінець необхідно погодити із Чернігівською райдержадміністрацією.

Дійшли згоди і щодо можливого відновлення курсування автобусів на маршрутах Ніжин – Валентіїв, Ніжин – Переяслівка, Ніжин – Лосинівка із заїздом до села Богданівка. За рішенням Координаційної ради Перемозська сільська рада спільно з перевізником упродовж трьох тижнів мають опрацювати питання перевезення жителів зазначеного села до міста Ніжин у ранковий та обідній час.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: